Alt i én pasta med hakket oksekød, cherrytomater og babyspinat
4 dages holdbarhed

Alt i én pasta med hakket oksekød

cherrytomater og babyspinat
3.92 (309)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Rødløg
½ stk
Cherrytomater
125 g
Hakket oksekød
300 g
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Urte kryddermix
½ pose
Grøntsagsbouillon
½ pose
Tanelli ost
2 pakke
(Mælk, Laktose)
Babyspinat
50 g
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 807 kcal
  • Fedt: 32 g
  • Kulhydrater: 77 g
  • Protein: 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil og hak rødløg. Skyl cherrytomaterne.
Varm lidt olie op til middel varme i en stor gryde. Steg løg og hakket kød i 3-4 min. til løgene er blanke og kødet næsten gennemstegt. Tilsæt cherrytomater, pasta, græsk krydderi, bouillon og 4 dl vand og rør godt rundt.
Bring det i kog og lad det hele simre under låg ved svag varme i 12-15 min. til det meste af væsken er kogt af og pastaen er kogt, men stadig er al dente. Rør i gryden et par gange i løbet af kogetiden, så den ikke klistrer til bunden.
Riv imens osten og skyl spinaten.
Vend creme fraiche og spinat i gryden til sidst og smag til med salt og peber. Top retten med revet ost.
Håber maden smager!