Laktosefri
Glutenfri
2 dages holdbarhed
Hurtig fried rice med kylling
med grønt og soya4.1 (348)
Under 20 min
11 Ingredienser
Så kan det næsten ikke blive nemmere, risene er kogte og resten er hurtig klaret. Nem og lækker aftensmad i en fart.
Så kan det næsten ikke blive nemmere, risene er kogte og resten er hurtig klaret. Nem og lækker aftensmad i en fart.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Soja·
- Sesamfrø
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Rød peber
1 stk
Æg
1 stk
Kogte ris
1 pose
Coleslaw-blanding
100 g
Hakket kylling
300 g
Sojasauce
1½ spsk
Sød chilisauce
½ spsk
Sesamolie
¾ tsk
Forårsløg
½ bundt
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 578 kcal
- Fedt: 23 g
- Kulhydrater: 52 g
- Protein: 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg. Hak begge. Skær peberfrugt i tern. Pisk æg i en lille skål. Del risene med fingrene mens de stadig er i pakken, det er nemmest.
Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Steg løg, hvidløg, peberfrugt og coleslaw-blanding i 1-2 min. Tilsæt kylling, del fra hinanden og steg videre i 2-3 min. Kom det hele over på en tallerken.
Rør soja, sød chilisauce og sesamolie sammen i en lille skål. Skyl og snit forårsløg.
Kom lidt mere olie på panden, kom æg på og lad det sætte sig. Tilsæt ris, skil dem godt fra hinanden og steg under omrøring ca. 5 min. Tilsæt kylling/grønt, sauce og forårsløg. Steg videre 1-2 min. under omrøring. Smag til med salt og peber og servér med det samme.
Håber maden smager!