Casarecce med gris, rosmarin og salvie
3 dages holdbarhed

Casarecce med gris

rosmarin og salvie
3.93 (219)
Under 20 min
11 Ingredienser
Hurtig pastasauce med tomat, rosmarin, salvie, kål, gulerødder og hakket kalv/flæsk.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Rosmarin, frisk
½ pakke
Salvie, frisk
¼ pakke
Hakket gris & kalv
300 g
Coleslaw-blanding
100 g
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Hakkede tomater
½ dåse
Grøntsagsbouillon
¼ pose
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Bredbladet persille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 749 kcal
  • Fedt: 25 g
  • Kulhydrater: 82 g
  • Protein: 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. 
 Pil løg og hvidløg og hak begge dele fint. Pluk og hak rosmarin og salvie fint. Varm en stegepande op med lidt olie. Brun kødet i ét stykke 2-3 min. og del det derefter i mindre stykker. Tilsæt løg. hvidløg, rosmarin, salvie og kål/gulerodsblanding. Steg videre 2-3 min.
 Kom pastaen i det kogende vand og kog ca. 10 min alt efter hvor al dente du ønsker den. Gem lidt kogevand til saucen.
 Tilsæt tomater og bouillon og lad det simre i 8-10 min. Smag til med salt og peber.
Riv osten. Skyl og hak persille groft.
 Vend pastaen og persillen i saucen. Tilføj lidt kogevand for en passende konsistens. Servér med revet ost på toppen.
Håber maden smager!