Italienske kødboller i cremet sauce med pasta
5 dages holdbarhed

Italienske kødboller

i cremet sauce med pasta
4.05 (1615)
Under 40 min
11 Ingredienser
De små italienske kødboller af hakket oksekød serveres rygende varme i den fyldige sauce med champignon, et drys frisk persille og kogt pasta.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Olie
  • Smør
Hvidløg
1 fed
Hakket oksekød
300 g
Paprika
½ tsk
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Løg
½ stk
Champignon
125 g
Grøntsagsbouillon
½ pose
Tomatpuré
½ pakke
Sennep
1 tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Creme fraiche
¾ dl
(Mælk, Laktose)
Kruspersille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 878 kcal
  • Fedt: 38 g
  • Kulhydrater: 85 g
  • Protein: 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Pil og pres hvidløg. Bland det med det hakkede kød, salt og peber i en skål. Form kødet til kødboller med en teske. Bland 2 spsk mel, paprika og lidt peber i en plastpose og læg kødbollerne i. Ryst posen godt, så melet fordeles godt på kødbollerne.
Varm 1 spsk olie og 10 g smør i en stor pande. Når det skummer steges kødbollerne ved moderat varme til de er brunede på alle sider, vend dem forsigtigt. Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Sæt pastaen over i rigeligt letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
 Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl og halvér champignon. Smelt 10 g smør på panden, kom løg på og steg til de er bløde. Kom champignonerne i og lad dem stege med ca. 2 min. Opløs bouillon i 1½ dl kogende vand. Tilføj tomatpuré, sennep og bouillon. Bland det godt og kom kødbollerne tilbage på panden. Bring forsigtigt blandingen i kog og lad den simre i 5 min. Rør af og til i saucen. Rør creme fraiche i saucen og sørg for at den ikke koger for voldsomt. Smag til med salt og peber.
Skyl og hak persille fint. Servér kødboller og sauce rygende varm med pasta og et drys persille.
Håber maden smager!