4 dages holdbarhed
Mørbrad
med glaserede rødløg og jordskokkerRetten har ingen vurdering
Under 40 min
11 Ingredienser
Lækker svinemørbrad med bacon, glaserede rødløg og jordskokker serveret med couscous. En dejlig ret, der både er fantastisk til hverdagsluksus til hele familien eller til gæstemad.
Lækker svinemørbrad med bacon, glaserede rødløg og jordskokker serveret med couscous. En dejlig ret, der både er fantastisk til hverdagsluksus til hele familien eller til gæstemad.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Svinemørbrad
300 g
Bacon
3 skiver
Jordskokker
1 pakke
Sødmælk
1½ dl
Majsstivelse
¼ pose
Citron
¼ stk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Rødløg
2 stk
Rødvinseddike
1 spsk
Kruspersille
½ pakke
Couscous
125 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 732 kcal
- Fedt: 24 g
- Kulhydrater: 78 g
- Protein: 52 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Afpuds mørbraden for fedt og sener. Svøb bacon omkring og brun af på alle sider på en tør pande. Læg den i et ovnfast fad og kom i ovnen i ca. 12 min. Hvis der bruges stegetermometer skal kernetemperaturen være 65-70°C.
Vask jordskokkerne grundigt og skær i tynde skiver. Kog dem møre i mælk ca. 12-14 min. Rør majsstivelsen med en smule koldt vand. Jævn derefter stuvningen med majsstivelse til ønsket konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Opløs bouillon i 1 dl kogende vand. Pil rødløgene, skær dem i både og brun dem i ½ spsk olie i en gryde. Tilsæt rødvinseddike og lad det koge helt ind. Tilføj efter et par min. 1 spsk sukker og bouillon. Kog til væden er fordampet.
Skyl og hak persillen fint. Kog 1½ dl vand og hæld langsomt couscous i. Rør rundt og kog 2 min. Sluk og lad det trække et par min. Løsn med en gaffel og tilsæt persille, lidt salt og peber.
Skær mørbrad i tykke skiver og anret med couscous, glaserede rødløg og jordskokker.
Håber maden smager!