4 dages holdbarhed
Stegt flæsk med persillesovs
4.17 (1126)
Under 35 min
4 Ingredienser
En rigtig dansk klassiker, der slet ikke er så fedtholdig, som mange tror. Serveres med kartofler og persillesauce, lige som den skal. Velbekomme.
En rigtig dansk klassiker, der slet ikke er så fedtholdig, som mange tror. Serveres med kartofler og persillesauce, lige som den skal. Velbekomme.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Mel
- Smør
Kartofler
400 g
Svinebryst i skiver
400 g
Letmælk
2 dl
Kruspersille
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 899 kcal
- Fedt: 64 g
- Kulhydrater: 40 g
- Protein: 40 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog kartofler i rigeligt letsaltet vand ca. 20 min. til de er møre.
Du kan også stege flæsket i ovnen i en bradepande med bagepapir, så skal du tænde ovnen (ikke varmluft) på 250 grader. De skal have 15-20 min. men hold øje med dem.
Pisk ½ dl mælk og 1 spsk mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i og bring i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Kom 1 tsk smør i. Smag til med salt og peber.
Skyl og hak persillen fint og kom den i sovsen. Servér med flæsk og kartofler.
Håber maden smager!