5 dages holdbarhed
Kylling souvlaki med citron, timian, tzatziki og ristede kartofler
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Kartofler
400 g
Salat
1 stk
Hvidløg
1+1 fed
Citron
1 stk
Timian
1 pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Agurk
1 stk
Yoghurt naturel
1 dl
Rødløg
1 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 411 kcal
- Fedt: 5 g
- Kulhydrater: 46 g
- Protein: 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 225°C (konvektion) eller 250°C (alm.).
Læg kartofler på en plade med bagepapir (skær eventuelt store kartofler i halve for kortere kogetid). Bland med olivenolie, salt og peber. Steg midt i ovnen i cirka 20 minutter.
Bland olivenolie, presset hvidløg, presset saft fra citronen, timian, salt og lidt peber i en skål. Læg kyllingen i skålen og bland rundt. Lad marinere indtil punkt 6.
Riv agurk. Kom i en skål og bland med presset hvidløg, matyoghurt, salt og peber.
Hak romainesalat og rødløg.
Varm olivenolie op i en stegepande. Steg den marinerede kylling i cirka 5 minutter, til den er helt gennemstegt.
Server friskstegt kylling souvlaki med tzatziki, ristede kartofler og grøntsager.
Håber maden smager!