5 dages holdbarhed
Urtestegt kylling med kartofler og tzatziki
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
- Smør
Kartofler
400 g
Agurk
½+½ stk
Hvidløg
1 fed
Græsk yoghurt
1 dl
Kyllingelårsteak
350 g
Urte kryddermix
½ pose
Citron
½ stk
Tomat
1 stk
Salatmix Napolitana
50 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 569 kcal
- Fedt: 26 g
- Kulhydrater: 42 g
- Protein: 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Skær kartoflerne i tykke skiver og læg dem på en bradepande. Vend kartoffelskiverne med olivenolie, salt og lidt friskkværnet sort peber. Bag dem ca. 25 min. i ovnen, til kartoflerne har fået en flot farve.
Skyl og riv agurk på et rivejern. Pres alt væsken ud og kom agurken op i en skål. Bland med presset hvidløg og yoghurt. Smag til med lidt salt og friskkværnet sort peber.
Krydr kyllingelårfilet med urte krydderi, salt og lidt friskkværnet sort peber. Læg kyllingen med skindet nedad, på en kold stegepande med lidt olie. Skru op for høj varme og steg i ca. 8 min. til skindet er sprødt. Vend kyllingen om på den anden side og steg videre i ca. 5 min.
Riv citronskal fint og drys det over kyllingen. Skær resten af citronen i både.
Skyl agurk og tomat, skær begge i tern. Kom det i en salatskål og vend det rundt med salatmixen.
Servér friskstegt urtekylling med kartofler, tzatziki, salat og citronbåde.
Håber maden smager!