Oksetournedos og trøffelsauce med fyldte portobello-svampe
4 dages holdbarhed

Oksetournedos og trøffelsauce med fyldte portobello-svampe

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
12 Ingredienser
På spinatsauté og timiankartofler.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Olivenolie
  • Smør
Kartofler
400 g
Timian, frisk
1 pakke
Portobello-svampe
150 g
Bredbladet persille
½ pakke
Hvidløg
2 fed
Cherrytomater
250 g
Rød balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Oksetournedos
2 stk
Trøffelsauce
1 pose
(Selleri, Svovldioxid)
Babyspinat
75 g
Skalotteløg
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 761 kcal
  • Fedt: 40 g
  • Kulhydrater: 49 g
  • Protein: 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Kernetemperatur 53-55°C = rød, 56-58°C = medium, 60°C = gennemstegt.

Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
 Skyl og pluk timian. Halvér kartoflerne, fordel dem på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie, timian, salt og peber. Bag dem i ovnen ca. 20-25 min.
 Skyl svampene let og tør dem. Tag stok og lameller ud og hak det. Skyl bredbladet persille og hak groft. Pil og pres hvidløg. Skyl og halvér tomaterne. Kom det hele i en skål og bland med balsamico, 2 spsk olivenolie, salt og peber. Kom fyldet i de udhulede svampe. Riv ost over og bag dem ca. 12-15 min.
Varm en pande op til høj varme og kom lidt olie på. Brun bøfferne af på begge sider og krydr med salt og peber. Sæt bøfferne i ovnen ca. 5 min. Brug gerne stegetermometer, så de ikke bliver overtilberedt, se tip. Tag dem ud og lad dem hvile tildækket indtil servering.
Kom saucen i en lille gryde og varm ved jævn varme under omrøring til den er dampende varm.
 Skyl babyspinat og lad den dryppe af. Pil skalotteløg og hak det fint. Varm en stegepande op med 1 spsk smør. Steg spinaten og skalotteløg ved høj varme til det falder sammen. Sluk og krydr med salt og peber.
 Fordel spinatsauté på tallerkenerne og placér en tournedos ovenpå. Garnér med timiankartofler og den fyldte Portobello-svamp og en skefuld sauce rundt om eller over kødet.
Håber maden smager!