Lun kyllingesalat med avocado og croutoner
4 dages holdbarhed

Lun kyllingesalat

med avocado og croutoner
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Smør
Kyllingebryst
280 g
Yoghurt naturel
½ dl
(Mælk, Laktose)
Mayonnaise
1 spsk
(Æg)
Hvidløg
½ fed
Grønne bønner
150 g
Avocado
1 stk
Cherrytomater
250 g
Rucola salat
50 g
Croutoner
1 pakke
(Gluten, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 548 kcal
  • Fedt: 32 g
  • Kulhydrater: 23 g
  • Protein: 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Varm ½ spsk smør op i en stor stegepande. Steg kyllingefileterne ca. 8 min. på hver side, indtil de er helt gennemstegte. Krydr med salt og friskkværnet sort peber. Læg dem på et skærebræt og skær dem i skiver inden servering. Gem stegepanden.
 Kom yoghurten op i en skål, bland mayonnaise og presset hvidløg i. Smag til med lidt salt og friskkværnet sort peber.
 Skær de yderste ender af de grønne bønner. Varm lidt neutral olie op i stegepanden fra tidligere. Steg de grønne bønner indtil de har fået en fin farve, ca. 3 min.
Del avocadoen og fjern stenen. Skær avokadoen i skiver. Skyl og halvér cherrytomaterne. Skyl rucolaen. Brug gerne en salatslynge til at tørre den, eller lad det dryppe af i en sigte/dørslag.
 Anret rucola på et fad og læg grønne bønner, avocado, cherrytomater, kyllingeskiver og croutoner ovenpå. Hæld dressingen over og servér.
Håber maden smager!