Gratineret fisk i fad med gnocchi
4 dages holdbarhed

Gratineret fisk i fad med gnocchi

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
7 Ingredienser
En rigtig børnevenlig og nem ret med fisk, som de større børn sagtens selv kan lave. Fiskefadet serveres med stegte gnocchi.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Babyspinat
100 g
Hakkede tomater
¾ dåse
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Bechamelsauce
1 pose
(Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
Rasp
1 pose
(Gluten, Hvede)
Gnocchi
350 g
(Gluten, Svovldioxid, Hvede)
Bredbladet persille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 609 kcal
  • Fedt: 13 g
  • Kulhydrater: 83 g
  • Protein: 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

Tænd ovnen og varm op til 225°C.
Skyl spinat og fordel den i et smurt ovnfast fad. Hæld hakkede tomater over spinaten. Skær fisken i mindre stykker og fordel den ovenpå spinatblandingen. Krydr med salt og peber. Fordel bechamelsauce over fisken og drys med et godt lag rasp. Sæt fadet i ovnen og bag ca. 20 min.
Rist imens gnocchi på en varm pande i lidt olie ca. 10-12 min. så de bliver sprøde og får lidt farve. Skyl og hak persillen groft.
Pynt fisken med persille og servér med stegte gnocchi.
Håber maden smager!