Linquica pølser i ajvarsauce med smørstegte gnocchi og ovnbagt broccoli
4 dages holdbarhed

Linquica pølser i ajvarsauce med smørstegte gnocchi og ovnbagt broccoli

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser
Lækker og hurtig ret med masser af middelhavs smag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Smør
Broccoli
1 stk
Gnocchi
250 g
(Gluten, Svovldioxid, Hvede)
Grillpølse m. linquica
4 stk
Babyspinat
50 g
Ajvar
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 891 kcal
  • Fedt: 63 g
  • Kulhydrater: 50 g
  • Protein: 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Skær broccoli i buketter og skræl og skær stilken i skiver. Fordel det på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie, salt og peber. Bag i ovnen ca. 15–18 min.
 Varm lidt olie op på en stegepande ved middelhøj varme. Steg gnocchi ca. 3-5 min. til de får lidt farve. Tilsæt ½ spsk smør og steg 1 min. mere. Krydr med lidt salt og peber. Læg gnocchi i en serveringsskål og dæk til med staniol.
 Skær pølserne i skiver på skrå. Varm en stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt ny olie. Steg pølserne ca. 3 min. Skyl spinaten. Tilføj spinat og ajvarsauce og bring det hele hurtigt i kog. Tag panden af varmen og smag til med salt og peber.
Spis linquica pølserne med gnocchi og broccoli.
Håber maden smager!