Torsk med grøn karrysauce og nudler

Kalorielet

Laktosefri
4 dages holdbarhed

Torsk med grøn karrysauce og nudler

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soja
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Nudler
125 g
(Gluten, Hvede)
Rødløg
½ stk
Grønne bønner
75 g
Rød peber
1 stk
Grøn karrysauce
1 pose
(Gluten, Soja, Hvede)
Lime
½ stk
Koriander, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 450 kcal
  • Fedt: 8 g
  • Kulhydrater: 60 g
  • Protein: 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til  220°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
 Læg fisken i et ovnfast fad. Dryp lidt olie over og krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen i 8-10 min. til den deler sig ved et let tryk med fingeren.
 Kog nudlerne ca. 3-5 min. Hæld vandet fra og sæt til side.
 Pil løg og skær i ringe. Skyl bønnerne, nip eller skær enderne af og del dem i to. Skyl og skær peberfrugten i strimler.
Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Kom grøntsagerne i og steg i 2 min. Hæld grøn karrysauce over, kog op og lad det småkoge i 2 min. Kom nudlerne ved og vend sammen.
Skyl og hak koriander groft. Skær lime i både. Fordel nudlerne på tallerknerog læg et stykke torsk på. Top med koriander og servér limebåde til.
Håber maden smager!