4 dages holdbarhed
Bagt torsk med grønkål
tyttebær, æble og hvedekernerRetten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Hurtig og velsmagende ret, med umami, salt og sødme.
Hurtig og velsmagende ret, med umami, salt og sødme.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Mandler·
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Soja·
- Mælk·
- Nødder·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olivenolie
- Smør
- Vand
Æble
1 stk
Tyttebærsyltetøj
1 pakke
Hvedekerner
125 g
Skalotteløg
1 stk
Snittet grønkål
100 g
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Mandelflager
1 pose
Smør
2 spsk
Sojasauce
1 pose
Vand
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 654 kcal
- Fedt: 27 g
- Kulhydrater: 67 g
- Protein: 37 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog hvedekerner som anvist på posen.
Pil skalotteløg og skær i skiver. Kom grønkål og skalotteløg i bunden af et ovnfast fad, læg fisken ovenpå og krydr med salt og peber. Dryp lidt olivenolie over og drys med mandelflager. Bag det i ovnen i 8-10 min.
Varm en lille kasserolle op. Kom smør i og lad det brune. Sluk for varmen, når smøret er bruset af. Tilsæt soja og vand og rør rundt.
Skyl æble og skær det i mindre tern. Kom sojasmør over fisken og drys med æbletern. Servér med hvedekerner og tyttebærsyltetøj til.
Håber maden smager!