Bønnegryde med kyllingefars, ris og creme fraiche
Glutenfri
2 dages holdbarhed

Bønnegryde med kyllingefars, ris og creme fraiche

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Varm gryderet til de kolde aftener.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Basmatiris
135 g
Grøn peber
1 stk
Bladselleri
1 stilk
(Selleri)
Kidneybønner
½ dåse
Løg
1 stk
Hakket kylling
300 g
Røget chili
½ pakke
Hønsebouillon
½ pose
Hakkede tomater
½ dåse
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 695 kcal
  • Fedt: 19 g
  • Kulhydrater: 83 g
  • Protein: 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
 Skyl peberfrugt og bladselleri. Skær peberfrugten i tern og bladselleri i tynde skiver. Pil og skær løg i både. Hæld lagen fra bønnerne og skyl dem grundigt.
 Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Læg kødet på i ét stykke og steg ca. 1 min. på hver side, så det får en stegeskorpe. Del nu kødet fra hinanden og steg til det er gennemstegt.
 Kom grøntsagerne i gryden og steg videre i 2-3 min. Tilsæt røget chili, hønsebouillon og hakkede tomater. Skyl dåsen med 1 dl vand og kom det  i gryden. Lad det simre ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
Servér bønnegryden med ris og top den med en klat creme fraiche.
Håber maden smager!