Kalorielet
4 dages holdbarhed
Torsk med grøn karrysauce og nudler
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Fisk·
- Soja·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Nudler
125 g
Rødløg
½ stk
Grønne bønner
75 g
Rød peber
1 stk
Grøn karrysauce
1 pose
Lime
½ stk
Koriander, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 450 kcal
- Fedt: 8 g
- Kulhydrater: 60 g
- Protein: 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Læg fisken i et ovnfast fad. Dryp lidt olie over og krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen i 8-10 min. til den deler sig ved et let tryk med fingeren.
Kog nudlerne ca. 3-5 min. Hæld vandet fra og sæt til side.
Pil løg og skær i ringe. Skyl bønnerne, nip eller skær enderne af og del dem i to. Skyl og skær peberfrugten i strimler.
Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Kom grøntsagerne i og steg i 2 min. Hæld grøn karrysauce over, kog op og lad det småkoge i 2 min. Kom nudlerne ved og vend sammen.
Skyl og hak koriander groft. Skær lime i både. Fordel nudlerne på tallerknerog læg et stykke torsk på. Top med koriander og servér limebåde til.
Håber maden smager!