5 dages holdbarhed
Varmrøget laks med lun æblesalat og sennepscreme
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Hvedekerner
125 g
Yoghurt naturel
1 dl
Dijon sennep
1 spsk
Honning
½+½ spsk
Dild, frisk
1 pakke
Æble
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Hvidvinseddike
½ pose
Varmrøget laks (har været frosset)
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 616 kcal
- Fedt: 25 g
- Kulhydrater: 65 g
- Protein: 33 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog hvedekerner som anvist på pakken.
Bland yoghurt, dijonsennep, honning, salt og lidt friskkværnet sort peber i en skål.
Finhak dild. Skær æble og agurk i tern. Skær rødløg i skiver. Læg alt i en rummelig salatskål. Bland med hvidvinseddike, 1 spsk olivenolie og honning. Tag hvedekernerne af og skyl hurtigt i koldt vand. Bland det i skålen med æblesalat. Smag til med salt og rigeligt friskkværnet sort peber.
Bryd laksen op i stykker og servér med lun æblesalat og sennepscreme.
Håber maden smager!