Laktosefri
5 dages holdbarhed
Kæmperejer i karrysauce
4.09 (596)
Under 20 min
8 Ingredienser
Serveret med ris og koriander
Serveret med ris og koriander
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Krebsdyr·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Salt
- Peber
- Olie
Basmatiris
135 g
Rødløg
½ stk
Hvidløg
1½ fed
Gulerod
2 stk
Karry
1½ pose
Kokosmælk
3 dl
Kæmperejer (har været frosset)
250 g
Koriander, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 704 kcal
- Fedt: 34 g
- Kulhydrater: 69 g
- Protein: 31 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Pil rødløg og hvidløg og hak begge dele fint. Skræl gulerod og skær i tern ca. 1x1 cm. Varm en gryde op med lidt olie og steg løgene og gulerodsternene 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt karry og steg videre 1 min. Kom kokosmælk i og lad det koge i 3-4 min. Smag til med salt og peber.
Varm en stegepande op med lidt olie. Vend rejerne i ¾ spsk mel og lidt salt og peber. Steg rejerne 1 min. på hver side ved høj varme. Kom dem op i saucen og lad det småkoge 1-2 min.
Hak koriander og drys over rejerne og servér med ris til.
Håber maden smager!