Pizza med linquicapølse, løg og rucola
5 dages holdbarhed

Pizza med linquicapølse, løg og rucola

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Hvidløg
1 fed
Hakkede tomater
½ dåse
Oregano
1 pose
Løg
1 stk
Grillpølse m. linquica
2 stk
Rucola salat
50 g
Pizzabund
2 stk
(Gluten, Hvede)
Revet ost
100 g
(Mælk, Laktose)
Gulerod
2 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1090 kcal
  • Fedt: 43 g
  • Kulhydrater: 127 g
  • Protein: 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft).
 Pil hvidløg og kom det i en blendeskål/minihakker sammen med hakkede tomater, oregano, lidt olivenolie, salt og peber. Blend det med en stavblender.
 Pil løg og skær i skiver. Skær pølserne i skiver på ca. ½ cm. Skyl rucola og lad det dryppe godt af.
Smør pizzasauce ud på bundene og fordel revet ost. Læg løg og pølseskiver på til sidst. Bag pizzaerne ca. 7-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem.
 Skræl gulerødder, skær top og bund af og skær dem i stave.
Top pizzaen med rucola og spis med gulerodsstave til.
Håber maden smager!