Risoni med estragonsmør, bagte grøntsager og kerner
Vegetar
4 dages holdbarhed

Risoni med estragonsmør, bagte grøntsager og kerner

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Smør
Markchampignon
125 g
Gulerod
2 stk
Risoni
150 g
(Gluten, Hvede)
Grønne bønner
150 g
Citron
½ stk
Snittet grønkål
75 g
Estragon, frisk
½ pakke
Æble
½ stk
Skalotteløg
½ stk
Græskar- & solsikkekerner
1 pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 742 kcal
  • Fedt: 40 g
  • Kulhydrater: 73 g
  • Protein: 21 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Rens svampene og skær dem i kvarte. Skræl og skær gulerødderne i grove stykker. Fordel det på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie, salt og peber. Bag i ovnen ca. 20 min.
Kog risonien som anvist på posen.
Skyl bønnerne, skær enderne af og del dem på midten. Riv citronskal (kun det gule) fint. Vend begge dele sammen med grønkål i en skål med lidt olie og salt. Læg grønkål og bønner oven på grøntsagerne i ovnen, når der er 5 min. tilbage af bagetiden.
Skyl og tør estragonen. Pluk bladene af og hak dem groft. Smelt 4 spsk smør i en gryde ved lav varme og tilsæt estragon. Skyl æble og skær i små tern. Pil og hak skalotteløg fint. Kom æble og løg i smørret og smag til med citronsaft.
Bland smørret med den færdigkogte risoni eller servér det ved siden af. Top risonien med bagte grøntsager og kerner.
Håber maden smager!