Pulled pork i tortilla med barbequesauce
5 dages holdbarhed

Pulled pork i tortilla med barbequesauce

3.93 (539)
Under 20 min
8 Ingredienser
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret. Pulled pork serveret med frisk salat i mexikanske tortillas med chipotle-sauce – en spicy, røget cremet sauce baseret på jalapeños.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
    Pulled pork
    300 ca-g
    (Selleri, Sennep)
    Tortilla-wrap
    4 stk
    (Gluten, Hvede)
    Hjertesalat
    1 stk
    Tomat
    2 stk
    Rødløg
    1 stk
    BBQ-sauce
    1 pakke
    Nachochips
    ½ pose
    Creme fraiche
    ½ dl
    (Mælk, Laktose)
    Næringsindhold (per portion)
    • Energi: 718 kcal
    • Fedt: 25 g
    • Kulhydrater: 83 g
    • Protein: 41 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Læg posen med pulled pork i en gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet næsten koger og lad det simre ved lav varme i ca. 15 min.
    Du kan varme tortillas i microovn uden stanniol ca. 20 sek. pr stk og flere ad gangen.
    Skyl salat og tomater. Skær salat i strimler og tomater i tern. Pil rødløg og skær i tynde skiver. 
    Tag kødet ud af posen. Læg det i et lille fad og træk kødet fra hinanden med en gaffel. Vend det med BBQ saucen.
    Smør tortillas med creme fraiche. Fyld dem med salat, tomat, løg og kød. Drys med knuste nachos og luk dem. 
    Håber maden smager!