Laktosefri
Glutenfri
2 dages holdbarhed
Massaman curry med hakket kylling og ris
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Jordnødder·
- Nødder
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Sukker
- Salt
Basmatiris
135 g
Rødløg
½ stk
Gulerod
2 stk
Babyspinat
50 g
Hakket kylling
300 g
Massaman curry paste
½ pakke
Kokosmælk
2 dl
Lime
½ stk
Koriander, frisk
½ pakke
Hakkede peanuts
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 784 kcal
- Fedt: 37 g
- Kulhydrater: 70 g
- Protein: 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Pil løg, skræl gulerødder og skyl spinaten. Skær løg og gulerødder i skiver. Varm en gryde op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kyllingekødet i 2 min. Tilsæt gulerødder, løg og ønsket mængde massaman curry (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og steg videre i 2 min. Tilføj kokosmælk og lad det koge ved middel varme i 3-4 min.
Del limen i to. Smag retten til med lidt sukker, salt, limesaft og evt. mere massaman curry. Vend spinaten i og giv det hele et hurtigt opkog.
Skyl og hak koriander groft. Drys peanuts og koriander over retten ved servering.
Håber maden smager!