Laktosefri
4 dages holdbarhed
Bánh mì med hoisinkylling, hurtig kimchi og chilimayo
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Sesamfrø·
- Hvede·
- Rug
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
Brød
2 stk
Rødløg
½ stk
Radiser
½ pose
Kinakål
½ stykke
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Sojasauce
1 spsk
Lime
½ stk
Sesamfrø
1 pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Hoisinsauce
½ pose
Mayonnaise
2 spsk
Srirachasauce
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 762 kcal
- Fedt: 27 g
- Kulhydrater: 76 g
- Protein: 53 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Varm brødene i ovnen 5-8 min. til det er har fået noget farve.
Pil og skær rødløg i tynde skiver. Skyl og skær radiserne i tynde skiver eller i kvarte. Skyl og skær kinakål i strimler. Bland rødløg, radiser, kinakål og ønsket mængde ingefærolie i en skål. Vend sojasauce, saft fra halvdelen af limefrugten, sesamfrø og ¼ tsk salt i. Rør i det et par gange før servering.
Varm en stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg kyllingen i 3-4 min. til den er gennemstegt. Tilsæt hoisinsauce mod slutningen af stegetiden.
Rør mayonaise sammen med ønsket mængde sriracha i en skål. Tilsæt lidt ad gangen, så det ikke bliver for stærkt.
Skær resten af limefrugten i både. Flæk brødene, smør srirachamayo i og fyld med kimchi og hoisinkylling. Dryp med lidt limesaft efter smag.
Håber maden smager!