Bøf Chop Suey med peberfrugt, gulerødder og nudler
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Bøf Chop Suey med peberfrugt, gulerødder og nudler

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Olie
Gulerod
2 stk
Rødløg
1 stk
Gul peber
1 stk
Nudler
125 g
(Gluten, Hvede)
Strimler af oksekød
275 g
Soja/ingefærsauce
1 pose
(Soja, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 475 kcal
  • Fedt: 7 g
  • Kulhydrater: 63 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Vend ½ spsk mel i grøntsagerne, når du steger dem, for at få en fyldigere og mere klistret konsistens på saucen.

Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Skræl og skær gulerødderne i tynde skiver. Pil og skær løg i tynde både. Skyl, rens og skær peberfrugt i strimler.
 Kog nudlerne i ca. 3-5 min. Hæld vandet fra og sæt til side.
Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødstrimlerne under omrøring i 2-3 min. til de er gennemstegte og har fået gylden skorpe. Læg kødet over på en tallerken og skru panden ned til middel varme. Tilsæt lidt ny olie, hvis det er nødvendigt, og steg grøntsagerne ca. 4 min. under omrøring. Tilsæt soja/ingefærsauce og bring det i kog. Skru ned for varmen, vend bøfstrimlerne og deres saft i og smag til med salt.
Servér retten med nudler. Velbekomme!
Håber maden smager!