Risotto verde med varmrøget laks
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Risotto verde med varmrøget laks

4.01 (133)
Under 35 min
9 Ingredienser
Cremet risotto med spinat og basilikum.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Smør
Skalotteløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Risottoris
150 g
Hvidvin cooking wine
⅓ dl
(Svovldioxid)
Grøntsagsbouillon
½ pose
Tanelli ost
1½ pakke
(Mælk, Laktose)
Basilikum, frisk
½ pakke
Babyspinat
100 g
Varmrøget laks (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 587 kcal
  • Fedt: 23 g
  • Kulhydrater: 60 g
  • Protein: 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg og hak fint. 
 Svits løg, hvidløg i lidt olie i en stor gryde ved medium varme 1-2 min. Tilsæt ris og vend godt rundt. Tilføj hvidvin og lad koge ind. Opløs bouillon i 5 dl kogende vand. Tilsæt bouillonen til risene lidt ad gangen, så det lige dækker. Lad det koge ind ved medium varme ca. 20 min. så væden opsuges af risene.
Riv osten fint. Skyl basilikum og spinat og hak det lidt.
 Bland risottoen med osten, ½ spsk smør, spinat og basilikum, når den er let al dente. Smag til med salt og peber. Lad den hvile i 2 min. med låg på.
 Pluk laksen i nogle grove stykker. 
Anret risottoen og fordel laksen over den.  
Håber maden smager!