5 dages holdbarhed
Cremet oksekødsgryde med svampe og rødbeder
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Smør
- Mel
- Olie
Kartofler
400 g
Champignon
125 g
Rødløg
1 stk
Hakket oksekød
300 g
Piskefløde
1 dl
Sojasauce
½ pose
Persillade
½ pose
Kogte rødbeder
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 747 kcal
- Fedt: 42 g
- Kulhydrater: 53 g
- Protein: 39 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 18-20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Skyl champignon og skær dem i kvarte. Pil rødløg og skær dem i strimler.
Varm lidt olie op i en gryde og brun svampene ca. 2 min. Tilsæt hakket oksekød, løg og salt og steg ca. 5 min. Drys ½ spsk mel over. Rør fløde, soja og 1 dl vand i. Kog ca. 8 min. Tilsæt persillade og smag til med salt og nykværnet sort peber.
Del rødbederne i mindre stykker. Smelt 1 spsk smør i en gryde ved medium varme og tilsæt rødbederne. Lad rødbederne varme i gryden ca. 2 min og smag til med lidt salt.
Servér den cremede oksekødsgryde med rødbeder og kogte kartofler.
Håber maden smager!