Cremet oksekødsgryde med svampe og rødbeder
5 dages holdbarhed

Cremet oksekødsgryde med svampe og rødbeder

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Smør
  • Mel
  • Olie
Kartofler
400 g
Champignon
125 g
Rødløg
1 stk
Hakket oksekød
300 g
Piskefløde
1 dl
(Mælk, Laktose)
Sojasauce
½ pose
(Soja)
Persillade
½ pose
(Svovldioxid)
Kogte rødbeder
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 747 kcal
  • Fedt: 42 g
  • Kulhydrater: 53 g
  • Protein: 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog kartoflerne i letsaltet vand i 18-20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Skyl champignon og skær dem i kvarte. Pil rødløg og skær dem i strimler. 
Varm lidt olie op i en gryde og brun svampene ca. 2 min. Tilsæt hakket oksekød, løg og salt og steg ca. 5 min. Drys ½ spsk mel over. Rør fløde, soja og 1 dl vand i. Kog ca. 8 min. Tilsæt persillade og smag til med salt og nykværnet sort peber.
Del rødbederne i mindre stykker. Smelt 1 spsk smør i en gryde ved medium varme og tilsæt rødbederne. Lad rødbederne varme i gryden ca. 2 min og smag til med lidt salt.
 Servér den cremede oksekødsgryde med rødbeder og kogte kartofler.
Håber maden smager!