Laktosefri
4 dages holdbarhed
Teriyakikylling
med pak choy, sesamfrø og srirachamayoNy opskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Sesamfrø·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
Basmatiris
135 g
Rødløg
1 stk
Pak choy
1 stk
Kyllingebryst
280 g
Aioli
½ pose
Srirachasauce
½ pose
Hvidløg
1 fed
Teriyakisauce
1 pose
Sesamfrø
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 600 kcal
- Fedt:
- 15 g
- Kulhydrater:
- 72 g
- Protein:
- 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Skær rødløg i både og skær pak choy på langs i strimler. Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker.
Bland aioli og srirachasauce i en skål. Smag eventuelt til med lidt salt.
Opvarm rigeligt med neutral olie i en wok eller en rummelig stegepande. Svits kyllingestykkerne i ca. 3 min. ved høj varme og krydr med lidt salt. Tilsæt presset hvidløg, rødløg og teriyakisauce. Lad det simre i 2 min. indtil kyllingen er gennemstegt. Bland pak choy i og lad det koge sammen, i yderligere ca. 1 min.
Servér teriyakikylling med ris, en skefuld srirachamayo og top med sesamfrø.
Håber maden smager!