Ponzuwokket svinekød med grønkål og sesamfrø
3 dages holdbarhed

Ponzuwokket svinekød med grønkål og sesamfrø

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
12 Ingredienser
Ponzu sauce er en japansk citrusbaseret sauce, som typisk er lavet af sojasauce kombineret med citrusfrugter såsom citron eller lime. Den har en balanceret smag af salt og syre. Bruges ofte som en dip til sushi eller som en marinade til kød og fisk.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
Basmatiris
135 g
Champignon
125 g
Ingefær
½ stk
Rødløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Hakket gris & kalv
300 g
Snittet grønkål
100 g
Ponzusauce
1 pose
(Gluten, Soja, Hvede)
Lime
½ stk
Sesamfrø
½ pose
(Sesamfrø)
Koriander, frisk
½ pakke
Chiliflager
½ pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 636 kcal
  • Fedt: 19 g
  • Kulhydrater: 73 g
  • Protein: 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
 Rens og skær champignoner skiver. Skræl og riv ingefær fint. Pil hvidløg og rødløg, skær løget i både.
 Varm lidt olie op i en wok eller stor stegepande. Brun kødet ca. 4 min. og krydr med salt. Pres hvidløg i og tilsæt champignon og ingefær. Steg videre ca. 2 min. Bland grønkål, rødløg og ponzu i og lad det simre ca. 1 min.
Skær lime i både. Top woken med sesamfrø, koriander og lidt chili flakes. Server med jasminris og limebåde.
Håber maden smager!