Crispy kylling med bulgur og tzatziki
5 dages holdbarhed

Crispy kylling med bulgur og tzatziki

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
Bulgur
125 g
(Gluten, Hvede)
Broccoli
½ stk
Rasp
1 pose
(Gluten, Hvede)
Paprika
¼ pose
Kyllingebryst
280 g
Skoleagurk
1 stk
Græsk yoghurt
1 dl
(Mælk, Laktose)
Hvidløg
1 fed
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 557 kcal
  • Fedt: 11 g
  • Kulhydrater: 65 g
  • Protein: 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Kog bulguren efter anvisningerne på pakken.
Skær broccolien i buketter. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Bland med lidt olivenolie og salt. Del kyllingbrystet i to på langs, så du får flade fileter. Krydr med salt. Hæld rasp på en tallerken og bland med paprikapulver.
 Vend kyllingen i raspblandingen, så det dækker hele vejen rundt. Opvarm olivenolie i en pande. Steg kyllingen ca. 2 min. på hver side på høj varme. Læg kyllingen over på bagepladen med broccoli. Tilbered færdig højt oppe i ovnen i ca. 8 min. indtil kyllingen er helt gennemstegt.
Riv agurken groft og pres lidt af væsken ud. Læg den revne agurk i en skål. Bland med græsk yoghurt, presset hvidløg og lidt salt.
Servér den sprøde kylling med bagt broccoli, tzatziki og bulgur.
Håber maden smager!