Oksekødskebab med ajvar relish, bulgur og agurkesalat
5 dages holdbarhed

Oksekødskebab med ajvar relish, bulgur og agurkesalat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Bulgur
125 g
(Gluten, Hvede)
Løg
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Paprika
½ pose
Hvidløg
1 fed
Tomatpuré
½ pakke
Rødløg
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Ajvar
½-1 pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 675 kcal
  • Fedt: 29 g
  • Kulhydrater: 61 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog bulgur efter anvisningerne på pakken.
 Pil og hak løg fint. Bland løg med hakket oksekød, paprika, presset hvidløg, tomatpuré, salt og 1 spsk vand. Form farsen til 2 stk ca. 10 cm lange pølser pr. person. Stik et spyd igennem hver kebab og dryp med lidt olie. Varm lidt olie op på en stegepande. Steg ved høj varme og skru undervejs ned for varmen, indtil de er gennemstegte.
 Skyl rødløg og agurk. Skær agurken i mindre stykker og rødløg i skiver. Bland det sammen i en serveringsskål. krydder det med lidt salt og peber. 
 Servér kebabspyd med bulgur, agurkesalat, yoghurt og en skefuld ajvar relish.
Håber maden smager!