4 dages holdbarhed
Stegt salviekylling med italiensk pastasalat
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Pasta
200 g
Kyllingebryst
280 g
Salvie, frisk
½ pakke
Rødløg
½ stk
Tomat
2 stk
Babyspinat
50 g
Basilikumsolie
½ pose
Kruspersille
½ pakke
Tanelli ost
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 693 kcal
- Fedt: 19 g
- Kulhydrater: 76 g
- Protein: 53 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Høld vandet fra og lad det dryppe af.
Del kyllingebrysterne på langs. Pluk salviebladene og hak groft. Krydr kyllingen med salvie, salt og lidt friskkværnet peber. Varm lidt olivenolie op i en stegepande og steg kyllingen ca. 8 min. hele vejen rundt til den er helt gennemstegt.
Pil og hak rødløg fint. Skyl tomat og skær i tern. Kom det i en salatskål og bland med babyspinat, basilikumolie og den kogte pasta. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Hak persille groft og drys over pastasalaten.
Servér den nystegte salviekylling med pastasalat og riv Tanelli ost over efter behag.
Håber maden smager!