Budget
Budget
Laktosefri
Glutenfri
3 dages holdbarhed
Loaded fries med sojastegt svinekød og grønkål
4.12 (100)
Under 35 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Soja·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
- Olivenolie
Bagekartoffel
2 stk
Røget paprika
1 tsk
Rødløg
½ stk
Coleslaw-blanding
100 g
Hvidvinseddike
1 spsk
Hakket gris & kalv
300 g
Hvidløg
1 fed
Sojasauce
1 spsk
Snittet grønkål
75 g
Mayonnaise
2 spsk
Rød chili
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 701 kcal
- Fedt: 38 g
- Kulhydrater: 51 g
- Protein: 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft).
Skyl og skær kartofler i stave. Spred stavene ud på en bageplade med bagepapir og tilsæt lidt olie, røget paprika, salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen ca. 20 min. til de er møre og sprøde.
Pil og skær løget i tynde skiver. Kom coleslaw-blandingen i en skål og rør det sammen med hvidvinseddike, 1 spsk olivenolie, salt og peber.
Varm lidt olie op på en stegepande ved høj varme. Pil og pres hvidløg. Kom kødet på i ét stykke og steg ca. 2 min. på hver side, så det får stegeskorpe. Del det nu fra hinanden, tilføj halvdelen af hvidløget og steg til det hele har fået farve. Tilsæt soja og smag til med lidt peber.
Vend grønkålen med lidt olie i en skål eller en frysepose. Læg grønkålen på bagepladen med kartoflerne, når der er ca. 5 min. tilbage af kartoflernes bagetid.
Bland resten af hvidløget med mayonaise. Skyl chili og skær i tynde ringe. Fordel fritterne på tallerkener og kom kød hen over. Top med hvidløgsmayo, chili og sprød grønkål. Servér kålsalaten ved siden af eller kom den over retten som topping.
Håber maden smager!