Tortillas med oksekød, salsa og ristede majs
15-20
5 dages holdbarhed

Tortillas med oksekød, salsa og ristede majs

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Majskerner
Majskerner
140 g
Hakket oksekød
Hakket oksekød
300 g
Mexico mix-krydderi
Mexico mix-krydderi
1 pose
Cherrytomater
Cherrytomater
125 g
Rødløg
Rødløg
½ stk
Æble
Æble
1 stk
Salatmix Napolitana
Salatmix Napolitana
50 g
Tortilla-wrap
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Tomatsalsa
Tomatsalsa
1 pakke
Let urtedressing
Let urtedressing (Mælk, Laktose)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 727 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ristede majs: Sigt væden fra majsene. Varm en stegepande op og steg majsen ca. 2 min. til de har fået lidt farve. Kom dem i en skål og sæt til side.
  2. Mexi-kød: Kom lidt olie på panden og lad det varme op et øjeblik. Steg oksekødet ca. 5 min. ved høj varme. Tilsæt mexi-krydderi og ½ dl vand og rør det godt rundt. Kog videre ca. 2 min. til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
  3. Grønt: Skyl og skær tomaterne i halve. Pil og hak rødløg fint. Skær æbler i tern. Skyl salaten. Læg det hele på et fad.
  4. Tortillas: Varm tortilla på en varm pande i 30 sek. TIP: De kan også varmes i ovn eller mikroovn. Fyld tortilla med kød, grønt, ristede majs og top med tomatsalsa og dressing.