Hoisinglaseret pulled pork med appelsinsalat og ris
15-20
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Hoisinglaseret pulled pork med appelsinsalat og ris

Ingredienser

Allergener
  • Soja,
  • selleri,
  • sennep,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Hoisinglassert pulled pork

Basmatiris
Basmatiris
135 g
Pulled pork (Selleri, Sennep)
300 g
Hoisinsauce
Hoisinsauce (Soja, Sesamfrø)
½ pose
Appelsin
Appelsin
1 stk
Skoleagurk
Skoleagurk
1 stk
Rød peber
Rød peber
½ stk
Hvidvinseddike
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
2 tsk
Chiliflager
Chiliflager
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 629 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 83 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  3. Hoisinglaseret pulled pork: Kom kødet med væde i et ovnfast fad. Dæk fadet med stanniol og steg kødet i ovnen ca. 15 min. Tag fadet ud af ovnen, fjern stanniolen og træk kødet fra hinanden med to gafler. Vend hoisinsauce i.
  4. Appelsinsalat: Skræl appelsin og skyl agurk og peberfrugt. Rens peberfrugten og skær det hele i små tern. Kom det i en skål og vend vineddike og 1 spsk olivenolie i. Krydr med den ønskede mængde chiliflager og smag til med salt og peber.