Pizza med svampe, æble, creme fraiche og løg
20-30
Vegetar
4 dages holdbarhed

Pizza med svampe, æble, creme fraiche og løg

Serveret med pizzasalat af hvidkål og sød chili

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pizzabund
Pizzabund (Gluten, Hvede)
2 stk
Kålmix
Kålmix
150 g
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Portobello-svampe
Portobello-svampe
150 g
Champignon
Champignon
125 g
Æble
Æble
½ stk
Rødløg
Rødløg
1 stk
Creme fraiche
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Porcini/Karl Johan mix
Porcini/Karl Johan mix
¼ pose
Sød chilisauce
Sød chilisauce
1 pose
Revet ost
Revet ost (Mælk, Laktose)
100 g
Timian
Timian
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1038 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 142 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Pizzasalat: Kom kålen i en skål og vend den med æbleeddike, 1 spsk olivenolie, ½ spsk sukker, lidt salt og peber. Mas det godt sammen og lad det trække.
  3. Topping: Rens begge slags svampe og skær i skiver. Skær æble og rødløg i tynde skiver. Rør creme fraiche med Porcini mix.
  4. Pizza: Smør bunden med creme fraiche og fordel derefter revet ost, løg, svampe og æbler på. Drys med timian til sidst. Bag pizza i ovnen 7-8 min. til de er sprøde og har fået god farve. Bag begge på én gang og byt om på øverst og nederst efter halvdelen af tiden.
  5. Anret :Dryp sød chili over pizzaerne og servér med pizzasalat.