Vegetar
5 dages holdbarhed
Okonomiyaki
4.07 (202)
Under 40 min
12 Ingredienser
Japansk kål-omelet serveret med sojasyltede svampe og sesamløg.
Japansk kål-omelet serveret med sojasyltede svampe og sesamløg.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
- Olie
Champignon
125 g
Sojasauce
1½ spsk
Hvidvinseddike
1½ spsk
Forårsløg
1 bundt
Radiser
½ pose
Æg
4 stk
Letmælk
1½ dl
Hvidkål
1 stykke
Koriander, frisk
½ pakke
Sesamfrø
1 pose
Mayonnaise
1 spsk
Teriyakisauce
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 396 kcal
- Fedt: 22 g
- Kulhydrater: 25 g
- Protein: 24 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 150°C (Varmluft).
Del champignoner i kvarte. Kog soja, hvidvinseddike, 1 spsk sukker og 1 spsk vand op i en gryde. Tilsæt svampene og lad dem koge under låg i 1 min. Tag dem af og lad dem trække.
Skyl forårsløg og radiser og skær begge dele i tynde skiver.
Pisk æggene sammen med 1½ dl mel, mælk og lidt salt i en skål. Snit hvidkål fint, gerne på en mandolin og tilsæt det til æggeblandingen. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg halvdelen af æggeblandingen i ca. 3 min på hver side. Kom omeletten over på en bageplade med bagepapir. Steg den anden omelet og læg også den på bagepladen. Bag dem færdige i ovnen et par min. til de er faste.
Hak koriander groft. Del okonomiyaki i stykker og top med forårsløg, radiser og syltede svampe. Drys med hakket koriander og sesamfrø. Tegn til sidst med mayonnaise og teriyaki over det hele.
Håber maden smager!