Glutenfri
4 dages holdbarhed
Nem chili con carne med bacon og ris
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Med Mattsson Nielsens færdige chili con carne som base får du her en smutvej til en lækker gryderet på ingen tid.
Med Mattsson Nielsens færdige chili con carne som base får du her en smutvej til en lækker gryderet på ingen tid.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olivenolie
Basmatiris
135 g
Løg
1 stk
Bacon
100 g
Chili con carne
600 g
Røget chili
½ pakke
Tomat
1 stk
Salatmix Toscana
100 g
Lys balsamico
1 spsk
Nachochips
½ pose
Creme fraiche
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 1054 kcal
- Fedt: 51 g
- Kulhydrater: 98 g
- Protein: 51 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Varm en gryde op med lidt olie. Pil og hak løg. Steg bacon i 2 min. ved høj varme, kom løg på og steg videre i 2 min. Tilsæt chili con carne og røget chili og lad det simre 5-7 min.
Skyl tomat og skær i tern. Bland med salaten i en skål og vend med balsamico, 1 spsk olivenolie og lidt salt.
Servér chili con carne med ris, nachos og en god klat creme fraiche.
Håber maden smager!