Torsk med ovnbagte grøntsager og hollandaisesauce
15-20
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Torsk med ovnbagte grøntsager og hollandaisesauce

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Torsk med ovnsbagte grøntsager

Kartofler
Kartofler
400 g
Gulerod
Gulerod
2 stk
Fennikel
Fennikel
1 stk
Torskefilet (har været frosset)
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Sennep/Dild kryddermix
Sennep/Dild kryddermix (Sennep)
½ pose
Hollandaisesauce
Hollandaisesauce (Æg, Mælk, Laktose)
1 pose
Purløg, frisk
Purløg, frisk
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 578 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 39 g
  • Protein 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Kartofler: Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15-18 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  3. Ovnbagte grøntsager: Skræl gulerødderne og del på langs. Skyl og skær fennikel i både. Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir. Vend med olie, salt og peber. Bag i ovnen ca. 12-15 min.
  4. Ovnbagt torsk: Læg fisken i et ovnfast fad og drys krydderiblandingen og lidt salt over. Sæt fadet i ovnen og lad det stege sammen med grøntsagerne de sidste 10 min.
  5. Hollandaisesauce: Læg posen med hollandaise (i emballagen) i kogevandet med kartoflne i 2 min. og ikke mere, da den kan skille.
  6. Skyl og hak purløg fint. Drys det over retten lige inden servering.