Pulled chicken med lynsyltede rødløg og tzatziki i pitabrød
15-20
5 dages holdbarhed

Pulled chicken med lynsyltede rødløg og tzatziki i pitabrød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Peber

Pulled chicken i pita

Rødløg
Rødløg
1 stk
Hvidvinseddike
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 pose
Pulled chicken
Pulled chicken
250 ca-g
Skoleagurk
Skoleagurk
½+½ stk
Græsk yoghurt
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
1 dl
Persillade
Persillade (Svovldioxid)
½ pose
Rød peber
Rød peber
½ stk
Hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
Majskerner
Majskerner
140 g
Pitabrød
Pitabrød (Gluten, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 755 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 100 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Syltede rødløg: Pil og skær rødløg i tynde skiver. Kog ½ dl vand, vineddike og 3 spsk sukker op i en lille gryde. Tag det af varmen og vend løgskivene i. Lad det trække i lagen frem til servering.
  2. Pulled chicken: Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Hæld kylling med væde i et lille ovnfast fad og dæk med stanniol. Sæt fadet i ovnen med det samme. Når ovnen er varm skal det have yderligere 10 min. Riv kødet fra hinanden med to gafler.
  3. Tzatziki: Skyl agurk og riv halvdelen groft på et rivejern og klem væden ud med hænderne. Bland agurk, yoghurt og persillade sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
  4. Grønt: Skyl peberfrugt og salaten. Skær peberfrugt og resten af agurk i tern og skær salaten i strimler. Hæld lagen fra majsene. Kom det hele i hver sin serveringsskål.
  5. Pitabrød: Lun brødene i ovnen 3-4 min.
  6. Servering: Fyld pitabrødene med pulled chicken, grønt, syltede rødløg og tzatziki.