Laktosefri
4 dages holdbarhed
Gochujang nudler med svampe, kylling og cashewnødder
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soja·
- Nødder·
- Sesamfrø·
- Hvede·
- Cashewnødder
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
- Sukker
Nudler
250 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Champignon
125 g
Pak choy
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløg
2 fed
Grøntsagsbouillon
½ pose
Gochujang chilipaste
1 spsk
Sojasauce
2 spsk
Sesamolie
1 spsk
Cashewnødder
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 872 kcal
- Fedt: 21 g
- Kulhydrater: 110 g
- Protein: 60 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kom nudlerne i og kog 5 min. Hæld vandet fra og skyl nudlerne under koldt vand. Lad vandet dryppe af og bland en smule olie i for at forhindre at nudlerne klæber sammen.
Skær kyllingen i mindre stykker. Varm lidt olie op til høj varme på en stor stegepande. Steg kyllingen 5-6 min. og vend det rundt til det er gennemstegt. Krydr med lidt salt og peber og læg kyllingen til side på en tallerken.
Skær champignon i kvarte. Skær pak choy i strimler og skyl det. Pil løg og hvidløg og hak begge. Kom lidt mere olie på panden. Svits løgene i 1 min. Tilsæt hvidløg og svits i 30 sek. Tilføj svampene og sautér i 4-5 min. Kom pak choy på og steg i 1 min.
Bland 1 dl vand, bouillon, gochujang (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt), sojasauce, sesamolie og 1 spsk sukker i en lille skål.
Kom de kogte nudler på panden og hæld saucen over. Tilsæt kyllingen, bland sammen og kog det hele op. Servér med cashewnødder på toppen.
Håber maden smager!