Kyllinglårsteak i grøn karry med raita og naanbrød
4 dages holdbarhed

Kyllinglårsteak i grøn karry med raita og naanbrød

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Rød peber
1 stk
Forårsløg
½ bundt
Kyllingelårsteak
350 g
Grøn karrysauce
1 pose
(Gluten, Soja, Hvede)
Babyspinat
50 g
Skoleagurk
1 stk
Tomat
1 stk
Mynte, frisk
½ pakke
Koriander, frisk
½ pakke
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Garam masala
1 pose
Naanbrød
2 stk
(Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 779 kcal
  • Fedt: 28 g
  • Kulhydrater: 81 g
  • Protein: 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft).
Skyl peberfrugten og forårsløgene. Skær peberfrugten i tern og forårsløgene i grove stykker.
Varm en stegepande op til høj varme, tilsæt lidt olie og steg kyllingelårsteak i 1-2 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Læg kyllingen med skindet opad i et ildfast fad sammen med forårsløg og peberfrugt. Hæld grøn karrysauce over. Sæt fadet i ovnen og lad det bage i 10-12 min. Skyl spinaten og vend den i.
Skyl og skær agurken og tomaterne i små tern. Skyl og grofthak mynte- og korianderbladene. Kom grøntsagerne i en skål, tilsæt yoghurten og rør det sammen. Smag til med garam masala, salt og peber.
 Varm naanbrød på brødristeren.
Håber maden smager!