Spicy græskarsuppe med sprøde kerner
Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Spicy græskarsuppe med sprøde kerner

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Græskarsuppe lavet på butternut græskar tilsmagt med rød karry, ingefær og hvidløg.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Butternut græskar
½+½ stk
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Grøntsagsbouillon
1 pose
Kokosmælk
2 dl
Rød karrypaste
½ pakke
Græskar- & solsikkekerner
½ pose
Brød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Lime
½ stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 800 kcal
  • Fedt: 30 g
  • Kulhydrater: 115 g
  • Protein: 17 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft).
 Skræl græskar, halvér og skrab kernerne ud med en ske. Skær halvdelen i grove tern. Pil løg og hvidløg, skræl ingefær og hak det hele groft. Varm en gryde op med lidt olie og steg løg, hvidløg og ingefær 1-2 min. Kom bouillon, kokosmælk, 2-2½ dl vand og rød karry i (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Kog det hele i 10 min. til græskarret er mørt. Blend suppen og smag til med salt og peber.
 Skær resten af græskaret i mindre tern 2x2 cm. Vend dem lidt olie, salt og peber. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem ca. 15-17 min.
Varm en pande op med lidt olie, rist kernerne 2-3 min. Vend dem hyppigt undervejs. Krydr med lidt salt. De kan også ristes i mikroovn. Vend dem i lidt olie og salt og læg på en tallerken. Giv dem 1 min. ad gangen for fuld styrke ca. 2-3 min. i alt. 
Lun brødet i ovnen et par min.
Hæld suppen i skåle og drys kernerne på. Skær lime i både og pres dem over suppen. Spis med brød og bagte græskar til.
Håber maden smager!