Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Mørbradgryde med ris
Retten har ingen vurdering
Under 45 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
- Peber
- Olie
Skoleagurk
1 stk
Hvidvinseddike
3 spsk
Svinemørbrad
300 g
Basmatiris
135 g
Champignon
125 g
Løg
½ stk
Bacon
150 g
Hakkede tomater
1 dåse
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 767 kcal
- Fedt: 30 g
- Kulhydrater: 71 g
- Protein: 53 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skær agurk i tynde skiver. Bland vineddike, ½ dl sukker, ½ tsk salt og peber og hæld over agurkeskiverne. Vend rundt og lad det trække til retten er klar.
Fjern sølvsene og afpuds mørbraden. Skær den i 2 cm tykke skiver og bank dem let, så de bliver ca. 1 cm.
Kog risene som anvist på posen.
Rengør champignon og skær i skiver. Pil og hak løg. Svits bacon og løg i en gryde. Tilsæt champignon og steg videre et par min. Kom det på en tallerken.
Brun mørbrad i gryden 1 min. på hver side ved god varme. Krydr med salt og peber og tilsæt ½ dl vand. Kom løg, bacon og champignon tilbage i gryden og tilføj tomat. Lad det koge ved svag varme ca. 12 min. under låg. Smag til med salt og peber.
Servér mørbradgryden med friskkogte ris og agurkesalat.
Håber maden smager!