Frankrig
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Porc aux Herbs - Urtestegt kotelet med bearnaise, lun bønnesalat og pommes frites
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Mælk·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Sukker
- Olie
- Olivenolie
- Smør
Bagekartoffel
2 stk
Cherrytomater
125 g
Bredbladet persille
½ pakke
Skalotteløg
1 stk
Rødvinseddike
½ spsk
Grønne bønner
½ pakke
Kotelet
2 stk
Urte kryddermix
½ pose
Bearnaisesauce
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 832 kcal
- Fedt: 54 g
- Kulhydrater: 49 g
- Protein: 37 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Skrub bagekartofler og skær dem i ca. 1½ cm tykke stave. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bland med lidt olie og salt. Steg i ovnen ca. 20 min. til de har fået en flot farve.
Skyl cherrytomater og persille. Pil skalotteløg, hak fint og kom det i en salatskål. Bland rødvinseddike, ½ spsk olivenolie, lidt salt og sukker i. Halvér cherrytomater og hak persille meget groft. Skær enden af de grønne bønner. Varm en stegepande op med lidt olie og steg bønnerne ca. 3 min. Krydr dem med lidt salt. Vend dem i salatskålen med tomater og top med persillen.
Krydr koteletterne med salt og urtekrydderi. Varm lidt smør op i en stegepande og steg ca. 3 min. på hver side til de er gennemstegt. Skær dem i tykke skiver.
Kom saucen i en lille gryde og varm den op ved lav varme (Max 60°C) under omrøring. Den kan også varmes i emballagen i en gryde med vand 60°C i ca. 5 min. Eller servér den kold.
Servér urtestegte koteletter og pommes frites med bearnaisesauce og lun bønnesalat til.
Håber maden smager!