Five spice BBQ kylling med råkost og ris

Budget

Budget
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Five spice BBQ kylling med råkost og ris

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Basmatiris
135 g
Kyllingebryst
280 g
BBQ-sauce
1 pakke
Five spice
½ pose
(Svovldioxid)
Gulerod
3 stk
Rosiner
½ pose
Sherryeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 505 kcal
  • Fedt: 4 g
  • Kulhydrater: 76 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog risene som anvist på posen.
 Varm en stegepande op med lidt olie. Skær kyllingen i strimler og steg ca. 2 min på hver side, så de får lidt farve. Krydr med salt og peber. Kom BBQ sauce på panden og tilsæt five spice og ½ dl vand. Kog det op og sluk.
 Skræl gulerødder og riv dem groft. Vend dem med rosiner, sherryeddike, lidt salt og peber.
Servér kyllingen og BBQ sauce med råkost og ris til.
Håber maden smager!