Oksegryde med basmatiris
4 dages holdbarhed

Oksegryde med basmatiris

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Oksegryde med strimler af oksekød med peberfrugt og champignon i cremet sauce med persille.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Basmatiris
135 g
Løg
½ stk
Gulerod
1 stk
Rød peber
1 stk
Champignon
125 g
Strimler af oksekød
275 g
Oksebouillon
1 pose
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Bredbladet persille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 648 kcal
  • Fedt: 20 g
  • Kulhydrater: 73 g
  • Protein: 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
 Pil løg og hak groft. Skræl gulerødder og skær i skiver. Skyl, rens og skær peberfrugt i tern. Børst evt. jordrester af svampene og skær dem i kvarte.
 Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet i 2-3 min. uden at røre i det, til det har fået stegeskorpe. Vend kødet og steg det yderligere 2-3 min. Krydr med salt og peber. Steg gerne kødet i to omgange, så det bliver stegt og ikke kogt. Læg kødet over på en tallerken sammen med stegeskyen.
 Kom lidt ny olie og ½ spsk smør på den varme stegepande. Steg grøntsagerne i 4-5 min. Varm imens en gryde op til middelvarme. Flyt grøntsagerne over i gryden og bland bouillon og 1 spsk hvedemel i. Tilsæt 2 dl vand lidt ad gangen under omrøring og bring det i kog. Lad det simre ca. 5 min. Kom kødet og creme fraiche i gryden lige før servering og vend det sammen. Smag til med salt og peber.
 Skyl og hak persille. Drys den over oksegryden og servèr med ris til.
Håber maden smager!