American cheeseburger med ranchdressing og grillede søde kartofler
30-40
4 dages holdbarhed

American cheeseburger med ranchdressing og grillede søde kartofler

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Sød kartoffel
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
50 g
Purløg, frisk
½ pakke
Aioli (Æg)
½ pakke
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
½ dl
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Rødløg
½ stk
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 622 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 30 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Søde kartoffelfritter: Skyl og skær de søde kartofler i tynde både. Vend dem i lidt olie og krydr med salt og peber. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag ca. 25 min.
  2. Bøffer: Form flade burgerbøffer. Steg bøfferne ved medium varme ca. 5-6 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Ost: Drys revet ost på hver bøf, så det smelter inden de tages af panden.
  3. Ranchdressing: Snit/klip purløg fint. Kom det i en skål og rør med aioli og yoghurt. Smag til med salt og peber.
  4. Salat: Skyl tomat og skær i skiver. Del salat i blade og skyl. Pil løg og skær det i tynde skiver.
  5. Lun bollerne i ovnen 2-4 min. Byg burgeren op med bøf, salat, løg og tomat og kom lidt ranchdressing i hver. Servér resten til de søde kartoffelfritter.