Wrap med varmrøget laks, avocado og limedressing
15-20
4 dages holdbarhed

Wrap med varmrøget laks, avocado og limedressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Rødløg
1 stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 pose
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Forårsløg
½ bundt
Lime
½ stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Avocado
½ stk
Æble
½ stk
Varmrøget laks (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Salatmix Toscana
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 716 kcal
  • Fedt 32 g
  • Kulhydrater 71 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Syltede rødløg: Pil og skær rødløg i tynde skiver. Kog ½ dl vand, vineddike og 3 spsk sukker op i en lille gryde. Tag det af varmen og vend løgskivene i. Lad det trække i lagen frem til servering.
  2. Tortillas: Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme tortillas i microovn, så skal du ikke tænde ovnen. Pak tortillas ind i stanniol og varm dem ca. 5-7 min. i ovnen. I mikroovn skal de have ca. 20 sek. pr stk. uden stanniol.
  3. Limedressing: Skyl forårsløg og lime. Skær forårsløg i tynde skiver og riv limeskal fint på et rivejern. Bland det sammen med creme fraiche i en skål. Smag til med salt og peber og eventuelt lidt saft fra limen.
  4. Fyld: Del avocado, fjern stenen og tag avocadokødet ud med en ske. Skær det i tynde skiver. Skyl æble, fjern kernehus og skær i tern. Riv den varmrøgede laks i grove stykker.
  5. Wraps: Fyld de lune tortillas med salat, varmrøget laks, æbletern, avocado, syltede rødløg og top med limedressing. Luk dem sammen og servér.