Rice bowl med okse og teriyakisauce
25-35
5 dages holdbarhed

Rice bowl med okse og teriyakisauce

Serveret med chilidressing, forårsløg, letsyltet agurk og peanuts

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • jordnødder,
  • soja,
  • mælk,
  • nødder,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Æbleeddike (Svovldioxid)
2 spsk
Skoleagurk
1 stk
Ingefær
½ stk
Forårsløg
½ bundt
Gulerod
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
½ pakke
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
½ dl
Srirachasauce
½ pakke
Lime
½ stk
Hakkede peanuts (Jordnødder, Nødder)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 697 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 82 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Letsyltet agurk: Kom æbleeddike, 2 spsk sukker og 2 spsk vand i gryde. Kog det op og sluk. Skyl agurk, del på langs og skær i tynde skiver. Skræl ingefær, riv det fint og kom halvdelen i lagen. Kom agurkerne op i lagen og lad dem trække.
  3. Grøntsager: Skyl forårsløg og skær i tynde skiver. Riv gulerod groft.
  4. Oksekød: Varm en stegepande op til høj varme med lidt olie. Læg kødet på i ét stykke og steg ca. 1 min. på hver side, så det får lidt farve og stegeskorpe. Del kødet fra hinanden og steg videre 2-4 min. Kom teriyaki-sauce og resten af ingefæren i og kog 2 min. mere. Vend halvdelen af forårsløget i og smag til med salt og peber.
  5. Chilidressing: Rør yoghurt og srirachasauce sammen.
  6. Servering: Skyl lime og skær den i både. Fordel risene i serveringsskåle og kom teriyaki-kødet ovenpå. Top med gulerod, forårsløg, syltet agurk og peanuts. Servér med chilidressing og limebåde.