Chili-cheddar bagel med pulled chicken og coleslaw
4 dages holdbarhed

Chili-cheddar bagel med pulled chicken og coleslaw

4 (1306)
Under 20 min
7 Ingredienser
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret. Her får du masser af velsmag i en klassiker med et twist - Vi har skiftet pork ud med chicken, men du får den stadig med coleslaw i den lækre chili-cheddar bagel. Serveres med en let salat.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Pulled chicken
250 ca-g
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Sød chilisauce
2 spsk
Coleslaw-blanding
150 g
Salatmix Toscana
100 g
Æble
1 stk
Chili/cheddar-bagel
2 stk
(Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 914 kcal
  • Fedt: 34 g
  • Kulhydrater: 104 g
  • Protein: 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Hæld kylling med væde i et lille ovnfast fad og dæk med stanniol. Sæt fadet i ovnen med det samme. Når ovnen er varm skal det have yderligere 10 min.
Bland creme fraiche og sød chilisauce med coleslaw-blandingen. Vend godt rundt og smag til med salt og peber.
Skyl og tør salat. Skyl æble og del i kvarte, fjern kernehus og skær i helt tynde skiver. Bland æble med salaten og dryp med lidt olie.
Halvér bagels og varm dem med kødet i ovnen de sidste 4-5 min.
Tag bagels og kylling ud. Pil kødet fra hinanden med 2 gafler. Læg nogle skefulde coleslaw på den nederste del af hver bagel, fordel kyllingekød ovenpå, læg bageltoppen på og pres let sammen. Servér med salat.
Håber maden smager!